(VIDEO) UHAPSITE BOLESNIKA: Skandalozan potez fudbalera Proletera, ovome nije mesto u sportu!

Autor:

Sport

13.09.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Proletera i Mačve u Novom Sadu završila se najnepopularnijim rezultatom, 0:0. Ipak, štoper domaćih Aleksandar Andrejević je svojim skandaloznim potezom bacio rezultat u drugi plan.

RepublikaFoto: Starsport
Andrejević u duelu sa Asanom

Proleteru se žurilo, želeo je pobedu protiv nejake Mačve. Zato je razumljiva bila želja Andrejevića da što brže vrati loptu u igru. Ipak, za ono što je on uradio je zaslužio crveni karton, ali i da mu se naknadno poveća suspenzija.

Mačva je imala napad u 92. minutu, ali je Dilan Ortiz bio u ofsajdu. Sudija Andrija Stojanović je dodelio loptu Proleteru, a Andrejević se zatrčao da je prosledi ka napadačima.

Međutim, 20-godišnji Kolumbijac je, u nameri da ukrade još koju sekundu, šutnuo petom loptu iza sebe. Verovatno bi dobio za to žuti karton, da se Andrejević nije iznervirao i potom ga namerno šutnuo po nozi.

Naravno, Stojanović nije imao drugog izbora, sem da mu pokaže direktan crveni karton. Pogledajte snimak da vidite kako je to sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading