(VIDEO) BRUKA ZA SVA VREMENA: Neverovatan promašaj fudbalera Evertona na meču sa Totenhemom!

Autor:

Sport

13.09.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema i Evertona trenutno igraju meč 1. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ovo bi dao svako

Posle prvih 45 minuta rezultat je 0:0. Ipak, da je fudbaler gostiju Ričarlison imao malo više koncentracije, Everton je mogao da stigne do vođstva.

U 17. minutu utakmice u Londonu Ben Dejvis, levi bek “pevaca”, doneo je užasnu odluku. Rešio je da vrati poprečnu loptu u poslednjoj liniji, pritom ne gledajući gde mu se nalaze saigrači.

Lopta je otišla na deo terena gde nije bilo defanzivaca Totenhema, a sve to je lepo pratio Ričarlison, koji je demonstrirao svoju brzinu. Pokupio je loptu, potom i pretrčao golmana Uga Ljorisa, a preostao mu je potom lakši deo zadatka – da prosledi loptu u prazan gol.

Brazilcu je međutim lopta otišla previše u ugao, a kada je šutnuo levom nogom, prešla mu je preko stopala i završila daleko iza gola. Rišarlison je u neverici ostao da leži na terenu, dok je fudbalerima Totenhema i njihovom treneru Žozeu Murinju težak kamen pao sa srca. Ostalo je 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading