POSLEDNJE INFORMACIJE SA "MARAKANE": Ide li Zvezda žestoko oslabljena na Omoniju?

Autor:

Sport

13.09.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai neizvestan je za okršaj sa Omonijom, ali još uvek ima nade da zaigra u meču sezone!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Aleksandar Katai je pre nekoliko dana odradio kontrolni snimak primicača, koji je bio potpuno čist bez naznaka bilo kakvih oštećenja, ali se problem pojavio na treningu. Katai je prvi put sa ekipom radio pred dva dana, uredno je završio zagrevanje, a onda kada je šutnuo loptu odmah je osetio bol, što je zabrinilu stručni štab srpskog šampiona. Problem sa povredom primicača je upravo takve prirode, jer često zna da daje bol čak i onda kada je snimak potpuno regularan, piše "Mozzartsport".

Neizvesnost će verovatno potrajati do poslednjeg treninga pred utakmicu na GSP stadionu i od toga će značajno zavisiti koncepcija Zvezdine igre u tom meču.

Katai se povredio na poslednjem treningu mini priprema na Vrdniku, pa nije bio u konkurenciji za meč sa Čukaričkim na Banovom brdu.

 

Kada je u pitanju Marko Gobeljić, on će pokušati da trenira jačim intezitetom, kako bi se videla realna situacija, ali prognoze nisu optimistične. Gobeljića nema od utakmice sa Proleterom u Novom Sadu. Na mečevima sa TSC-om i Čukaričkim u njegovoj ulozi je bio Milan Gajić, pa je realno da nekadašnji mladi reprezentativac Srbije bude starter i u Nikoziji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading