ILIEV ŠOKIRAO: Samo Partizan i Dinamo! Nijedan srpski klub...

Autor:

Sport

13.09.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sportski direktor Partizana, a sada operativac za sportska pitanja, Ivica Iliev, gostovao je u jednoj emisiji na TV Arenasport i tu je govorio o mnogim stvarima vezanim za klub. Prvenstveno o angažovanju Aleksandra Stanojevića, a potom je crno-bele uporedio sa zagrebačkim Dinamom.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

U jednom momentu, Iliev je otkrio da veruje da je Partizan trneutno u situaciji na tržištu u kakvoj nikad nije bio nijedan srpski klub, a i u regionu takav status ima samo Dinamo.

Novi trener fudbalera Partizana je Aleksandar Stanojević koji je došao na užarenu klupu posle odlaska Sava Miloševića, a Iliev je o povratniku na klupu crno-belih imao samo reči hvale.

- Dovoljno je reći da sam samo kod njega trenirao. To je nešto posebno - rekao je Iliev, pa nastavio.

Foto: Starsport
Aleksandar Stanojević na debitantskoj utakmici po povratku u Humsku, protiv Rada

- Mislim da se i on iznenadio. Kad misle da krenemo stranputicom mi napravimo čudo. Dovesti njega je bilo skoro nemoguće, mislim da su se i najbliži iznenadili.

Potom je još malo hvalio Stanojevića.

- Svim silama smo se trudili da Savo ostane u klubu. Kad smo videli da ne ide odmah smo okrenuli Saleta i prošlo je 22 sata dok je ušao u klub, a bio je na odmoru van zemlje. Znalo je samo nekoliko ljudi. Radujem se unapred onome što će se dešavati u narednom periodu. Prisustvovaćemo vrhunskom fudbalu - istakao je Iliev.

 

Potom se osvrnuo na prelazni rok.

- Prelazni rok je živa stvar. Iz dana u dan se čuju razne informacije, većinom lažne, nekada se i zabavljam čitajući sve to. Partizan ima jedan ozbiljan broj igrača koji na evropskoj pijaci i tržištu imaju neverovatnu cenu. To su pre svih Sadik i Stevanović. Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio. Čak i u regionu sem Dinama.

Za kraj, imao je neke hrabre prognoze.

- Pričalo se kako radi Mamić, kako radi Dinamo, a mi ćemo možda u Partizanu da uradimo ono što ni Dinamo nije uspeo - poručio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading