FSS NEMILOSRDAN: Brutalne kazne zbog propusta na mečevima Crvene zvezde - suspenzije na 5 mečeva!

Autor: mozzart sport

Sport

12.09.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske sudije Lazar Lukić i Miloš Đurđić biće suspendovani, odlučila je Sudijska komisija FSS!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Docić teško povređen posle starta Sanoga

Kako prenosi "Mozzasrsport" neće deliti pravdu na najmanje pet superligaških kola, dok će ih uz to Sudijska komisija FSS "skinuti" sa liste internacionalaca.

Njima se zamera što su grešili na mečevima Crvene zvezde. Konkretno, Đorđić je pogrešio kada u pobedi Zvezde nad TSC-om (5:0) nije pokazao crveni karton Boaćiju za start nad Filipovićem, odnosno Lukiću kada je sličan propust napravio u pobedi crveno-belih nad Čukaričkim (3:1).

U pitanju je start Sanoga nad Docićem, kome su nezvanično stradali ligamenti kolena, a u oba slučaja igračima Zvezde pokazan je žuti karton što je sudijski ekspert ocenio kao grešku.

 

Za sada nije poznato da li je to reakcija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) nakon pritisaka iz Humske i saopštenja koji su dominirali u javnosti prethodnih dana, ali "Mozzart Sport" prenosi da je izvesno da će pomenuti arbitri biti žestoko kažnjeni.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Lukić sa pomoćnicima

Partizan se žalio na suđenje, Fudbalski savez Srbije je ovog puta reagovao. Da li zbog pritiska iz Humske ili nečeg drugog, ali sudije Lazar Lukić i Miloš Đorđić će prema saznanjima "Mozzartsporta" biti žestoko kažnjeni zbog učinka na utakmicama Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading