EKSPERIMENTI MU SE OBILI O GLAVU: Parker ostavio Mitrovića na klupi, pa "popio" tri komada od razigranog Arsenala na otvaranju Premijer lige!

Autor:

Sport

12.09.2020

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala savladali su na otvaranju sezone u Premijer ligi ekipu Fulama u gostima sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pjer Emerik Obamejang postiže treći gol na meču

Mendažer domaćih Skot Parker je izveo izuzetno čudnu postavu na megdan klubu iz Severnog Londona. Nekoliko važnih fudbalera ostalo je na klupi, a najzvučnije ime među njima bio je Aleksandar Mitrović.

Arsenal je poveo već u 8. minut golom Lakazeta. Francuz se najbolje snašao posle karambola u šesnaestercu Fulama. Do kraja poluvremena bilo je par šansi, ali ne i golova.

Ekipa Mikela Artete dominirala je na startu drugog poluvremena, pa je stekla nedostižnu prednost od 3:0. Prvo je debitant Gabrijel posle kornera savladao očajnog Rodaka, kome je veoma spora lopta prošla kroz noge. Konačnih 3:0 postavio je lepim golom Obamejang na asistenciju Vilijana. Brazilac je bio asistent i kod drugog gola, a učestvovao je i u akciji kod prvog, pa se može reći da je imao savršen debi.

Nedugo posle trećeg gola Arsenala u igru je ušao Mitrović. Igra Fulama je odma bila za nijansu bolja. Srpski napadač se borio, ali sem jednog šuta u ovkir gola, nije imao ozbiljnijih šansi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading