NOVA MAČKA U DŽAKU NA MARAKANI: FalŠineli!

Autor:

Sport

12.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je dovela novu mačku u džaku u vidu Italijana Dijega Falčinelija (29), s tim da se nadaju da neće promašiti kao sa Žanderom, Kanjasom i Tomaneom.

RepublikaFoto: Twitter.com/fkcrvenazvezda
Dijego Falčineli i Mitar Mrkela

Špic koji gotovo celu karijeru igra na pozajmicama i koji u istom aranžmanu stiže iz Bolonje na Marakanu na godinu dana prošle sezone je postigao samo tri gola na 29 utakmica u Seriji B. Tada je branio boje Peruđe, koja je, možda i zbog njegove neefikasnosti, ispala u treći rang takmičenja!

Ni sezona pre te nije bila naročito uspešna za Falčinelija, koji je na 17 nastupa za Bolonju upisao samo jedan pogodak. Jednako bezopasan po protivničke golmane Italijan je bio u sezoni 2017/2018, kada je u dresu Sasuola na 35 utakmica postigao tri gola. Međutim, iako nije bio preterano efikasan u poslednje tri sezone, Dijego je na predstavljanju u Ljutice Bogdana istakao da će se boriti u crveno-belom dresu i da je došao da osvaja trofeje. Takođe, otkrio je kako je uopšte stigao u tim Dejana Stankovića.

- Miha (Siniša Mihajlović) i Marko Materaci su me savetovali da pređem ovde. Jedina sumnja je bila moja ćerka i njeno preseljenje u Beograd, ali i to smo rešili. Nisam imao nikakve sumnje kada je u pitanju Zvezda i dolazak u Beograd u fudbalskom smislu. Nadam se da ću igrati i osvajati trofeje - rekao je Falčineli.

On je otkrio da je lepe reči o Beogradu slušao od fudbalera Slobodana Rajkovića i odbojkaša Atanasijevića koji igra u Peruđi, ali i da ima poznanika u novom timu.

- Sa Boaćijem sam bio cimer u Sasuolu, on je sjajan momak. Svi su sjajni, pružili su mi podršku i pomogli mi oko smeštaja u kuću - dodao je Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading