REAL SA NIŠAVE OSTAVIO VEČITE KRATKIH RUKAVA: Želeli ga Zvezda i Partizan, on potpisao za Radnički!

Autor:

Sport

11.09.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša dobili su najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa duela Partizana i Radničkog iz Niša

Levi bek Marko Momčilović potpisao je ugovor sa klubom sa Čaira.

- Moja očekivanja u Radničkom su velika. Došao sam da svojim iskustvom pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve i da se naredne sezone vrati na medjunarodnu scenu. Klub je odlično organizovan na svim nivoima, imamo dobru ekipu sa pravim spojem mladosti i iskustva. Očekujem da se brzo uklopim u tim i da svojim iskustvom pomognem mladim saigračima da napreduju - rekao je Momčilović na predstavljanju.

Momčilović (33) je do sada igrao u Rumuniji za FCSB, u kom je bio od 2016. godine. Za FCSB je nastupio 72 puta, uz sedam golova. Navodno je bio meta Crvene zvezde i Partizana.


- Dugo sam bio u inostranstvu i drago mi je što sam se vratio u Srbiju i što ću imati priliku da se ponovo dokazujem u svojoj zemlji - istakao je Momčilović.

On će imati pravo nastupa već protiv TSC-a u sedmom kolu Super lige Srbije.

- Na raspolaganju sam stručnom štabu koji će odlučiti da li će me odmah 'baciti u vatru'. Imamo odličan tim, svidja mi se kako Radnički igra i stil koji forsira trener Radoslav Batak, tako da neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu. Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi, ali nemamo razloga za strah. Ekipa je spremna i svi se nadamo dobrom rezultatu - kazao je Momčilović.

Radnički će sutra od 17.00 gostovati ekipi TSC u Senti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading