EKSPLOZIJA U HUMSKOJ: Stanojević pronašao levog beka! Bivši reprezentativac Srbije se VRAĆA u Partizan?

Autor: Telegraf, Republika

Sport

11.09.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u timu "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Obradović sa saigračima iz reprezentacije Srbije na test meču protiv Novog Zelanda pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine

Povratnik na klupu Partizana Aleksandar Stanojević želi da pojača konkurenciju na poziciji levog beka, a izbor je pao na bivšeg asa "parnog valjka" i reprezentativca Srbije Ivana Obradovića, saznaje "Telegraf".

Ideja o vraćanju Obradovića u Humsku pojavila se još pre dva meseca, ali nije realizovana odlukom bivšeg šefa struke Save Miloševića. Stanojević se sada konsultovao sa Albertom Nađom koji vodi Teleoptik sa kojim defanzivac trenira u poslednje vreme.

Što se tiče ugovora, crno-beli će Obradoviću ponuditi jednogodišnju saradnju, uz mogućnost produžetka na još godinu dana, a videćemo hoće li dve strane postići dogovor oko plate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Obradović u dresu Partizana

Podsetimo, Obradović ima 32 godine, a dres "orlova" oblačio je u 27 navrata, dok je jednom uspeo da se upiše u listu strelaca. On je osvojio tri titule prvaka Srbije sa Partizanom, pre nego što je prodat Saragosi za 3,5 miliona evra. Igrao je još za Mehelen, Anderleht i Legiju iz Varšave.

Vicešampion Srbije na levom boku u defanzivi na raspolaganju ima Slobodana Uroševića i Rajka Brežančića, pa bi Obradovićev potpis verovatno značio da jedan od njih napušta Humsku...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading