STANKOVIĆ ZABRINUO "DELIJE" PRED ČUKU: Zvezda bez dvojice NAJBOLJIH na Banovom brdu?

Autor:

Sport

10.09.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča sedme runde Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Twitter.com/fkcrvenazvezda
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Čukaričkim

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je na konferenciji za novinare meč sedmog kola Superlige Srbije meč sa Čukaričkim na Banovom brdu.

Deki je, između ostalog, istakao da je za crveno-bele utakmica sezone na Kipru, pa će se na taj način i ophoditi prema sastavu za duel sa "brđanima".

- Imali smo vremena da odmorimo, da radimo, da se spremimo. Kreće novi ciklus, dosta važnih utakmica, jakih, koji ti određuju tok sezone. Ekipa je spremna, odmorili su dobro, radili su mnogo dobro u poslednjih par dana, tako da ćemo spremno dočekati nove izazove - rekao je na početku Stanković.

Šef struke lidera šampionata se osvrnuo na zdravstveni bilten, a navijače su naročito brinule povrede Aleksandra Kataija i El Fardu Bena.

RepublikaFoto: Starsport
Ben i Katai

- Nisu povređeni Katai i Ben. Utakmica 16. (protiv Omonije, prim. aut.) je ipak utakmica sezone u ovom trenutku. I Katai i Ben će biti spremni za utakmicu sa Čukaričkim, ali ću videti da li ću ih uključiti - kaže Stanković i 

Podsetimo, Zvezda je u dosadašnjem toku prvenstva upisala maksimalan učinak, a meč na brdu zakazan je za petak od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading