MIHA ODBRUSIO HEJTERIMA: Ser*nje me polivaju blatom

Autor:

Sport

10.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na odmoru sam zagrlio porodicu posle dva meseca. Žrtva sam lažnih moralista koji možda imaju koronu, ali nisu testirani, zagrmeo je Siniša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović (51) zapušio je usta svima koji su ga napadali samo zato što je dobio koronu!

Naime, pojedinci su sebi dali za pravo da po internetu vređaju Srbina jer je dobio KOVID-19 dok je bio na odmoru s porodicom, iako je vodio računa jer je ne tako davno pobedio leukemiju.

- Seronje, da skratim, nanose bol mojoj porodici. Srećom, nemam profile i ne provodim vreme po društvenim mrežama, ali ne možeš da dozvoliš da te polivaju blatom lopatama, a da ne odgovoriš. Sve je to jeftino moralisanje. Uvek krivite vuka jer to odgovara vama ovcama. Nisam uradio ništa protiv pravila. Ja sam ovde žrtva. Testirao sam se, bio pozitivan, otišao u karantin i preležao bolest. Testirali smo se čim smo se vratili kući, drugi upiru prstom, a nisu se ni testirali. Možda su i oni pozitivni, samo to ne znaju, svi sude, a malo ih je koji imaju pravo da to rade - zagrmeo je Mihajlović.

 

 

 

Trener Bolonje pojasnio je da su i njegova porodica i on vodili računa na letovanju na Sardiniji.

- Išao sam na odmor na Sardiniju, kao i svakog leta, jer tamo imam kuću više od 20 godina. Na ostrvu u to vreme nije bilo virusa. Nisam video porodicu dva meseca, otišao sam da ih zagrlim sve. Poštovao sam sve mere, nosio masku kad sam išao u supermarket ili restoran. Skidao sam je samo za stolom jer kako da jedem sa maskom. Skoro da nikad nisam išao na plažu ili na brod - bio je jasan srpski trener, a onda je uporedio borbu s koronavirusom i leukemijom:

- Posle svega što sam prošao od jula do januara, posle tri hospitalizacije, hemioterapije i transplantacije koštane srži, koronavirus je za mene bio kao ispijanje čaše vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading