Ilija Stolica pokušava da nađe opravdanje posle katastrofe sa Bugarima!

Autor:

Sport

09.09.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor U21 tima Srbije Ilija Stolica prokomentarisao je novi poraz od Bugarske i neuspešne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

Stolica je imao dosta problema tokom kvalifikacija, nije mogao da računa na nekoliko standardnih igrača, a da sve bude gore pehovi su nas pratili i tokom same utakmice sa Bugarskom.

Povreda Vlalukina u ranoj fazi meča uticala je da ostanemo bez jedinog pravog desnog beka, usledile su prinudne promene i posle svega nesrećno primljeni golovi.

- Nemam iskreno momcima šta da zamerim, jer ovo što su pokazali, želju, htenje, to je bilo na maksimalnom nivou. Jednostavno okolnosti u kojima se nalazimo, a o kojima smo govorili pre utakmice, u neku ruku su se još više pogoršale samom povredom Vlalukina koga smo imali na poziciji desnog beka. Sad me brine u kakvom je stanju, jer čini se da povreda nije jednostavna i laka. Od tog momenta smo morali ponovo da pravimo promene, a desilo se da u četvrtom meču u ovom ciklusu ponovo primimo gol iz prvog udarca, opet iz naše individualne greške. Međutim, to je sve sastavni deo fudbala, moramo da se presložimo, presaberemo i jednostavno da se okrećemo daljim dešavanjima- rekao je Ilija Stolica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading