Stanković nije mogao da čuje bolju vest pred meč sa Omonijom!

Autor: Sportski žurnal

Sport

09.09.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za crveno-bele pred nastavak vojevanja u Evropi! Tomane ostaje u Zvezdi za meč sa Omonijom, stiže napadač Dijego Falčineli iz Bolonje, ali postoji još jedan jak razlog za optimizam "Delija".

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

El Fardu Ben se oporavio od povrede i biće spreman za najveće izazove u Evropi!

Napadač sa Komorskih Ostrva povredio se u Novom Sadu protiv Proletera i zbog toga ga nije bilo na mečevima protiv Tirane i TSC-a, prethodnih dana na mini-pripremama u Sremu je radio individualno, pa polako ulazi u kombinaciju za tim.

Izvesno je da neće početi meč protiv Čukaričkog u petak, ali će biti spreman za gostovanje u Nikoziji, što će umnogome olakšati Dejanu Stankoviću.

Jedina neizvesnost trenutno vlada oko Aleksandra Kataija, koji je povredio primicač na pripremama u Sremu, pa će sigurno preskočiti Superligu, dok nije garantovano da će moći da pomogne svom timu na Kipru, ali u Zvezdi se nadaju najboljem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading