(FOTO) KATASTROFALNA PARTIJA: Srbija poražena od Bugarske! "Orlići" prvu šansu imali u 83. minutu

Autor:

Sport

08.09.2020

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma loše izdanje izabranika Ilije Stolice.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča u Gornjem Milanovcu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Bugarske u Gornjem Milanovcu rezultatom 2:1, u kvalifikacionoj utakmici za plasman na Evropsko prvenstvo. Izabranici Ilije Stolice odigrali su još jedan blamantan meč i na domaćem terenu su izgubili od autsajdera.

Pobedu Bugarima doneli su Ilijan Iliev i Kalojan Krastev golovima u 45. i 64. minutu, a utešni pogodak za Srbiju je četiri minuta pre kraja meča iz penala postigao Luka Ilić.

 

Činilo se da će krajnje dosadno prvo poluvreme biti završeno bez golova, ali je onda u poslednjem minutu Dimitrije Kamenović izgubio loptu blizu kaznenog prostora "orlića", što je liev kaznio i doneo prednost gostima.

RepublikaFoto: Starsport
Iliev trese mrežu Ilića

Puno sreće imala je Srbija na startu druog dela, kada je Zdravko Dimitrov iz slobodnog udarca opasno šutirao, ali je golman Marko Ilić uspeo da zakači loptu i odbije je u prečku.

Vođstvo Bugarske duplirao je Krastev sredinom drugog poluvremena kada je sa peterca zakucao loptu pod prečku posle dodavanja Stanislava Ivanova.

Prvi udarac u okvir gola Srbija je imala u 83. minutu kada je Igor Maksimović šutirao, ali je Naumov bio siguran.

Ipak, tri minuta kasnije golman gostiju je morao da vadi loptu iz mreže kada ga je sa bele tačke savladao Luka Ilić.

Na kraju, Srbija nije imala snage da se domogne remija, ali je Veljko Birmančević dobio crveni karton (drugi žuti) u sudijskoj nadoknadi zbog oštrog starta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading