RADIKALAN POTEZ: Deki METLOM počistio "Marakanu"!

Autor:

Sport

08.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde od dolaska u klub u decembru precrtao čak 11 fudbalera iz prošlogodišnjeg tima.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Oprostio se Zvezdin promašaj Alberto Kanjas porukom na Instagramu od kluba iz Ljutice Bogdana. Španac je tako postao čak sedmi igrač s kojim je prvak Srbije, od dolaska Dejana Stankovića (41) za trenera, raskinuo ugovor ili ga se rešio prodajom ili pozajmicom.

Odlučio je nekadašnji kapiten crveno-belih da napravi veliku čistku, a na listi za odstrel nalaze se još četvorica fudbalera kojima Deki želi da vidi leđa do kraja produženog letnjeg prelaznog roka. Tako dolazimo do brojke od čak 11 igrača ili čitavog tima, kog je bivši kapiten "orlova" precrtao, uz ogradu da epitet promašaja ne mogu da ponesu samo dvojica - Branko Jovičić i Miloš Vulić, koji su zbog gužve u veznom redu prodati Uralu, odnosno Krotoneu.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić u suzama napušta crveno-bele

Zatekao je Stanković krajem decembra grupu igrača koji su dobili lepu minutažu prethodne jeseni, ali su na terenu pokazali malo ili skoro ništa, pa je brže-bolje zimus otpustio Žandera Santanu i Radživa van la Paru, dok je pomenutog Kanjasa sklonio iz takmičarske ekipe. Mateo Garsija je tada preseljen na klupu, da bi ovog leta postao igrač kog crveno-beli pokušavaju svim silama da prodaju.

U novoj sezoni Zvezdin strateg je nastavio sa sečom nepoželjnih, te je Srđan Babić poslat na pozajmicu u Famalikao, a Milan Jevtović se bez obeštećenja preselio u Arhus. Takođe, Deki je nekadašnjim starterima Milanu Pavkovu i Dušanu Jovančiću saopštio da ih stavlja na transfer-listu, dok je prodaja Antonija Tomanea u Tursku gotov posao.

NAPUSTILI ZVEZDU POD DEKIJEM

Žander Santana

Radživ van la Para

Milan Jevtović

Alberto Kanjas

Srđan Babić

Miloš Vulić

Branko Jovičić

STAVLJENI NA TRANSFER-LISTU

Antonio Tomane

Milan Pavkov

Dušan Jovančić

Mateo Garsija

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading