OGROMAN ZAOKRET KARIJERE: Ivanović u ozbiljnim pregovorima!

Autor:

Sport

07.09.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni preokret oko nastavka karijere Branislava Ivanovića! Pregovori već počeli...

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović

Srpski internacionalac je bez kluba nakon što je raskinuo saradnju sa Zenitom i dok je već viđen u Engleskoj, Ivanović bi karijeru mogao da nastavi u Turskoj.

Iako je posao još uvek daleko od realizacije Ivanovićev novi klub mogao bi da bude Geztepe, koji je već uputio prvu ponudu iskusnom defanzivcu.

Ivanović je već obavio razgovor sa turskim klubom, javlja tamošnji sajt Aspor.

Srbinu se navodno dopalo ono što mu je ponuđeno, i navodno je zatražio malo vremena da razmisli, ali se očekuje da će uskoro biti održan novi video-sastanak tokom kojeg bi dve strane trebalo da se dogovore o visini godišnje plate. Turski klub je prošlu sezonu završio na 11. mestu u Superligi Turske.

Ipak, veliko je pitanje koliko je realno da se Geztepe dokopa velikog potpisa. Od momenta kada je bilo jasno da će Ivanović otići iz Sankt Peterburga dovodio se u vezu sa nekoliko ozbiljnih poslodavaca, najčešće sa Ostrva. Pominjali su se Lids i Everton, ali je on lično čekao Fulam. Kako se ranije pisalo, Ivanović je razgovarao sa ljudima iz Fulama, a on bi se rado vratio u London gde je godinama s velikim uspehom branio boje Čelsija. Baš u zapadnom delu grada iz kojeg je Fulam ima kuću u svom vlasništvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading