IBRAHIMOVIĆ ZAGRMEO: Kakva je*ena smejurija!

Autor:

Sport

07.09.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza Švedske od Francuske u prvom kolu Lige nacija, a pred duel sa Portugalijom koji Šveđani igraju u utorak, Zlatan Ibrahimović oštro je kritikovao selektora Janea Andersona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ono što je razbesnelo nekadašnjeg reprezentativca Švedske je odluka koju je po pitanju sastava doneo selektor Jane Anderson kada je u startnu postavu stavio veterana Sebastijana Larsona umesto Dejana Kuluševskog.

Fudbaler Juventusa dobio je priliku tek u poslednjih 20 minuta utakmice iako je iza sebe imao zaista odličnu sezonu koju je proveo na pozajmici u Parmi za koju je postigao deset golova i upisao osam asistencija.

I sam Kuluševski je nakon meča rekao da je šokiran što se nije našao u startnoj ostavi, ali je pomirljivo dodao i da je "sve to fudbal".

- Kakva j...na smejurija! Još jedan dokaz. Nekompetentni ljudi na pogrešnim pozicijama guše švedski fudbal- napisao je Ibrahimović na Tviteru podelivši tekst sa izjavom selektora nakon meča u kome se navodi da Anderson na konferenciji za medije nije želeo da odgovara na pitanja o Kuluševskom.

- Nisam razgovarao sa Dejanom. Ako vam je rekao da je šokiran verovatno se tako oseća. Razgovaraćemo o tome, ali meni nije delovao šokirano. Možemo da razgovaramo o onima koji su igrali- rekao je Anderson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading