OGROMNO POJAČANJE ZA STANOJEVIĆA: Nadam se da je sve loše iza mene...

Autor:

Sport

07.09.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Lazar Marković vraća se na teren posle nekoliko nedelja pauze.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Bivši krilni napadač Benfike i Liverpula dobio je jak udarac u utakmici protiv Napretka u Kruševcu, kada je bio strelac u pobedi 3:1, sanirao je, a onda i obnovio u prijateljskoj.

Sada je potpuno spreman za najviše napore.

- Nadam se da je sve loše iza mene.U jednom periodu koliko god imao želju i motiv za igranjem uvek se nešto nepredviđeno dešavalo na terenu. Kao i uvek bio sam disciplinovan, bio na terapijama, radio i danas bi trebalo da krenem sa ekipom i da napokon posle pauze osetim loptu- rekao je Marković za klupski sajt.

Markovića će po povratku sačekati novi-stari trener Aleksandar Stanojević, sa kojim je sarađivao u prvog mandatu u Humskoj.

- O šefu samo reči hvale. Veliki stručnjak, pedagog i motivator. Za nas decu Partizana čovek kakvog Partizan treba. Svi smo uz njega, momci rade punom parom danima... Potrebno je naravno vreme, ne ide sve preko noći, ali sam siguran u zajednički cilj- zaključio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading