LUD MEČ U BUDIMPEŠTI: Rusi gazili Mađare, a na kraju jedva sačuvali sva tri boda!

Autor:

Sport

06.09.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rusije upisali su i drugu pobedu u Ligi nacija B.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Rusije

Posle trijumfa nad Srbijom u Moskvi na startu takmičenja, četvrtfinalisa SP je u gostima savladao i Mađarsku i to rezultatom 3:2.

Ravnopravna borba viđena je u prvom poluvremenu, ali su Rusi bili ti koji su postizali golove. Mirančuk i Ozdoev su u razmaku od 15. do 34. minuta doneli prednost gostima od 2:0, a sa tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Drugo poluvreme krenulo je savršeno za Rusiju, Fernandes je odmah u 46. minutu povisio na 3:0. Posle ovog gola Mađari su preuzeli inicijativu i umalo su stigli do senzacije.

Rusi su se previše opustili, a naoštreni domaćin je to umeo da kazni. Prvo je Salaj smanjio na 3:1, a onda je Nikolić u 70. minutu pogodio za 3:2. Imali su Mađari 20 minuta plus nadoknadu da stignu do boda.

Krenuli su svim silama ka golu Šunina, propustili su nekoliko prilika, a najbolju je imao Holender u 85. minutu. Ipak, njegov udarac je ruski čuvar mreže fantastično odbranio. Na kraju Rusi su uspeli da sačuvaju prednost i osvoje nova tri boda, pa se trenutno šepure na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom iz prva dva kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading