ITALIJA NA NOGAMA: Veliki povratak Josipa Iličića!

Autor:

Sport

06.09.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački fudbalski as Josip Iličić se vraća fudbalu! On se u ponedeljak se vraća u Bergamo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Josip Iličić

U fudbalskom klubu Atalanta već ga nestrpljivo iščekuju i nadaju se da će uz postepen trening, Josip uskoro dostići formu koju je imao u većem delu prošle sezone.

Vest da se Iličić vraća oduševila je i navijače Atalante, koji su na društvenim mrežama na sve načine pozdravljali "novi početak" 32-godišnjeg Slovenca.

Podsećamo da je Iličić blistao u prethodnoj sezoni i da je za 2233 minuta provedenih na terenu u svim takmičenjima postigao 21 gol i dodao devet asistencija.

Ipak, poslednji meč u dresu Atalante odigrao je 11. jula protiv Juventusa (2:2), a nakon toga je, zbog navodnih psihičkih problema otišao u Sloveniju.

Baš kao što su kolege iz slovenačke reprezentacije u četvrtak pozirale sa Josipovim dresom pred meč protiv Grčke i slale mu ohrabrujuće poruke, tako su i u Bergamu istakli da ga dočekuju raširenih ruku, piše Gazeta.

Ako ne dođe u ponedeljak, piše "Gazeta" Iličić se u Bergamu očekuje u prvoj polovini nedelje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading