(FOTO) Da li je definitivno kraj? Nikada neću prestati da uživam u nečemu što sam oduvek želeo!

Autor:

Sport

06.09.2020

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da će Luis Suarez preći iz Barselone u Juventus, ali to se još nije dogodilo. A dok se ne dogodi, Urugvajac neće trenirati sa ostatkom tima. Mnogi smatraju da se Mesijeva važi i da će uspeti da ubedi svog velikog prijatelja, ali i Kumana na ostanak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi, Suarez i Vidal

Odlukom novog trenera Barselone Ronalda Kumana, iskusni centarfor je skrajnut sa treninga i zamoljen da do odlaska u Torino kod Kristijana Ronalda trenira samostalno.

On će u Juventusu zameniti Gonzala Iguaina, koji ide u Inter iz Majamija, klub u vlasništvu Dejvida Bekama.

Prema pisanju španskog lista "Marka", Suarez je dogovorio godišnju platu od 10 miliona evra, a dok ne potpiše ugovor neće moći da trenira sa ostatkom tima. Isto važi i za Artura Vidala, koji bi trebalo da pređe u Inter.

Da u ovome ima istine nagovestila je Suarezova objava na Instagramu, gde je okačio svoju fotografiju sa treninga uz dve poruke. Na jednoj je pisalo samo "Profesionalac!", a na drugoj: "Nikada neću prestati da uživam u nečemu što sam oduvek želeo".

Ipak, posle šest godina u Barseloni, očigledno je došlo vreme za kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading