BIĆE SPREMAN ZA DVOMEČ SA BRATSKIM KLUBOM: Bivši reprezentativac Francuske stiže na "Marakanu"

Autor:

Sport

04.09.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer će biti završen pred finalne okršaje za ulazak u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Jan Mvila u dresu Rena, protiv Crvene zvezde

Nekadašnji fudbaler milanskog Intera, Jan Mvila (30), nalazi se pred transferom iz Sent Etjena u grčki Olimpijakos, prenose grčki mediji. To bi značilo da će sa pirejskim crveno-belima zaigrati na stadionu "Rajko Mitić" u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, ukoliko Crvena zvezda prethodno izbaci Omoniju na Kipru.

Mvila je prethodne tri sezone proveo u Sent Etjenu za koji je odigrao 90 utakmica, ali ima želju da napusti klub kako bi prešao u Olimpijakos sa kojim bo mogao da zaigra u Ligi šampiona.

Ipak, da bi mu se ta želja, Olimpijakos će u plej-ofu za ulazak u elitno takmičenej morati da izbaci Crvenu zvezdu ili Omoniju u dvomeču.

To znači da bi Mvila po drugi put u karijeri igrao dvomeč sa šampionom Srbije. Prethodni put je to bio slučaj na leto 2011. godine u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, kada je njegov Ren izbacio crveno-bele.

Iskusni vezista je kao mlad igrač, od 2010. do 2012. godine, za reprezentaciju Francsuke odigrao 22 utakmice, na kojima je postigao jedan gol, ali već osam godina ga nema u nacionalnom timu.

Mvila je karijeru započeo u Renu, a potom je nastupao za Rubin, Inter i Sanderlend, pre nego što se vratio u Francusku i zaigrao za Sent Etjen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading