KAO NA AUTOBUSKOJ STANICI: Standarni prvotimac Partizana odlazi, a evo ko se vraća!

Autor:

Sport

03.09.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je već doveo Miljkovića, a blizu realizacije je i transfer Vlalukina iz Metalca. Ipak, crno-beli pored dovođenja, dogovorili su i jedan odlazak.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Nemanja Miletić posle nekoliko sezona napušta redove Partizana i odlazi u Saudijsku Arabiju. On će karijeru nastaviti u ekipi Al Raeda, a crno-beli će na ime transfera inkasirati 500.000 evra.

Ovaj transfer se krčkao još i pre dolaska Aleksandra Stanojevića, koji je planirao da Miletića vrati na prirodnu poziciju štopera. Ipak, pošto je ljubimac "Grobara" na korak od potpisa za Al Raed, Partizan je već krenuo u pronalazak njegove zamene.

Izbor je pao na Svetozara Markovića, koji je prošlog leta napustio Partizan i pojačao Olimpijakos. Ipak, u grčkom velikanu se nije izborio za minutažu, pa je poslat na pozajmicu u ekipu Larise.

U nedavno završenoj sezoni odigrao je 13 utakmica u svim takmičenjima.

Njemu ugovor sa Olimpijakosom ističe naredne godine, pa će crno-beli pokušati da ga vrate nazad. Pošto Marković ima 20 godina, on takođe spada u kategoriju bonus igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading