MEGAPREOKRET, DONEO KONAČNU ODLUKU: Kapiten rekao NE Gvardioli i VRAĆA se na "Kamp Nou"!

Autor:

Sport

01.09.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno dobre vesti za katalonskog velikana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Kamp Nou"

Talentovani defanzivac Erik Garsija izrazio je želju da napusti Mančester siti i pojača Barselonu. Bivši kapiten "La Masije" neće produžiti ugovor sa "građanima" koji mu ističe narednog leta, a planira da pređe u redove čete Ronalda Kumana do početka nove sezone.

Kako se spekuliše, Barsa je spremna da ponudi između deset i 15 miliona evra za dovođenje 19-godišnjeg Španca.

- Pričao sam s upravom Mančester Sitija i rekao sam im da ne želim da produžim ugovor. Sa Sitijem sam ugovorom vezan još jednu godinu, ali se nadam da ću se vratiti u Barselonu - otkrio je Garsija na okupljanju "Crvene furije".

Mladi španski as je upitan i o potencijalnom transferu Lea Mesija na Ostrvo.

- Mislim da bi svako voleo da ima Mesija u svojoj ekipi. On je najbolji igrač na svetu i ja mislim da će ostati u Barsi. Mi u Mančesteru nismo pričali o njegovom dolasku niti ne znam u kom pravcu idu pregovori - dodao je on.

Podsetimo, menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola doveo je Garsiju kao 16-godišnjaka na stadion "Etihad", a njegov cilj je da ponese kapitensku traku Barselone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading