U BARSELONI NE ODUSTAJU: Evo šta je ponuđeno Mesiju da ostane na "Kamp nou"!

Autor:

Sport

01.09.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu ni uprava, ni navijači Barselone da se pomire sa odlaskom Lionela Mesija posle 20 godina! Katalonci se i dalje nadaju sastanku sa Lionelom Mesijem iako se Argentinac nije pojavio na testiranjima i na početku priprema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Kako prenose španski mediji, Mesijev otac, koji je takođe i njegov agent, trebalo bi da se u toku ove sedmice sastane sa čelnicima Barselone iako se u klubu nadaju direktnom sastanku sa igračem.

Mesiju je ponuđeno dvogodišnje produženje ugovora, preneo je Asošijeted pres pozivajući se na visokog zvaničnika kluba koji je želeo da ostane anoniman zbog celokupne situacije i odnosa između igrača i kluba.

 

Dve strane su se još pre nekoliko meseci usaglasile još pre nekoliko meseci, ali pitanje je šta će od toga sada da bude.

Mesi nije razgovarao sa ljudima iz kluba od kada je prošle sedmice najavio da želi da napusti klub. Argentinac se nije pojavio ni na testiranjima pred pripreme, ali ni na prvom treningu koji je održao novi trener Ronald Kuman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading