Partizan se EMOTIVNOM porukom oprostio od Miloševića!

Autor:

Sport

01.09.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo odlazi, stiže Stanojević.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Fudbalski klub Partizan se neizmerno zahvaljuje dosadašnjem treneru Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub, navodi se u saopštenju iz Humske.

- Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promenimo, FK Partizan sa neizmernim žaljenjem objavljuje da se dana 1. septembra i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba Savom Miloševicem. Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim strucnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas - navodi se u saopštenju.

Savo hvala na svemu, puno srece u daljem radu! Sale, dobrodosao kuci!!! Posted by Fudbalski klub Partizan on Уторак, 01. септембар 2020.



"Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja izmedu FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena. FK Partizan se neizmerno zahvaljuje Savi Miloševicu na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domacem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice. Imenovanje novog šefa stručnog štaba FK Partizan bice naknadno objavljeno", stoji u saopštenju.

Novi trener Partizana biće Aleksandar Stanojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading