Kako je Bajern promenio Mesijevu i Nejmarovu sudbinu!

Autor:

Sport

31.08.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplji igrač u istoriji fudbala je bio najutučeniji kada je PSŽ poražen u finalu od Bajern Minhena golom Kingslija Komana u drugom poluvremenu na stadionu Da Luž u Portugalu. A, Brazilac je uvek dobra priča kada je reč o transferima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Međutim, Nejmar je sasvim zadovoljan statusom zvezde u PSŽ i nema nameru da se uskoro seli iz Pariza.

- Ostajem u PSŽ-u sledeće sezone. Ostajem sa ambicijom da se vratim u finale Lige šampiona, ovog puta da ga osvojim. Sviđa mi se ideja u vezi sa svim kada je reč o upisivanju mog imena u istoriju ovog kluba - rekao je Nejmar za PSŽ Le Mag.

Nejmar je stigao u PSŽ 2017. godine za 222 miliona evra iz Barselone, a ovog leta, ali i prethodnih je bilo priča da bi ekspresno mogao da se vrati u Kataloniju. Ima ugovor do 2022. godine.

 

Ovog leta je povratak u Kataloniju postao nemoguća misija zbog haosa koji je nastao u Barsi porazom od Bajerna 8:2 u Ligi šampiona, gubljenjem titule u Španiji i sporom kluba sa glavnom zvezdom i legendom - Lionelom Mesijem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading