BRUTALNA KRAĐA: Partizan povukao RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

30.08.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Fudbaleri Partizana poraženi su u šestom kolu Superlige Srbije od Vojvodine u Novom Sadu (3:2), a tim povodom oglasili su se iz Humske. Crno-beli su zakazali za ponedeljak sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će dalje izvestiti javnost o budućim koracima, a suđenje glavnog arbitra na "Karađorđu" ocenili su kao "brutalnu krađu".

 

- Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS-a, FK Partizan je zakazao za ujutru sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima - poručili su iz Humske.

Podsetimo, brojne su pritužbe na deljenje pravde srpskog internacionalca u derbiju u Novom Sadu, a Jovanoviću se posebno zamera što nije isključio defanzivca Novosađana, nakon što je srušio Umara Sadika u poslednjem kvartalu susreta. Nakon toga, Milošević je neprimereno reagovao i gađao sudiju flašicom za vodu, posle čega je i sam zaradio isključenje.

Biće to buran ponedeljak, nema dileme...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuki

30.08.2020 22:04

Kradja, i to kakva... Nije sviran čist penal za Vojvodinu.