SO NA RANU "GROBARIMA": Nećete verovati o čemu je pričao Lalatović nakon PREOKRETA protiv Partizana!

Autor:

Sport

30.08.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović nakon pobede nad Partizanom

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, blistao je nakon pobede svojih pulena nad Partizanom (3:2) u šestom kolu Superlige Srbije.

– Zasluženo smo pobedili. Partizanu čestitam. Mislim da su igrači koje sam s klupe uveo u igru odlučili utakmicu. Jedan je dao gol, drugi je namestio pogodak za pobedu. Izvinio sam im se pre utakmice, rekao sam da ne mogu svi da igraju. Eto, oni su prelomili – na početku je pomalo zakopčan bio Lalatović.

Strateg Vojvodine kaže da njegov klub budžetom ne može da parira Partizanu. Tada je nastavio, u svom stilu.

– Partizan je jedan od najplaćenijih timova u ligi. Mi nemamo takav budžet. Treći put zaredom su Vojvodina i Nenad Lalatović pobedili Partizan. Vojvodina, navijači, grad Novi Sad na čelu sa Nenadom Lalatovićem, pobedili su Partizan! – rekao je šef struke Vojvodine.

Podsetimo, "lale" su postigle dva pogotka u samoj završnici, čime su osvojile ceo plen protiv "desetkovanog" Partizana, koji je punih 50 minuta igrao sa igračem manje nakon isključenja Sejdube Sume.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading