PRESKUP ZA JUVE: Luis Suarez pred SENZACIONALNIM transferom

Autor:

Sport

30.08.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikome ni na kraj pameti nije bilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Novi trener Barselone, Ronald Kuman, se po dolasku u Kataloniju zahvalio Luisu Suarezu na saradnji i poručio mu da je vreme da potraži novi klub. Odmah posle toga je Ajaks izrazio želju da vrati Urugvajca, ali on nije imao ambicije da igra u Erediviziji, potom se pojavila informacija da bi napadač mogao da pređe u Juventus, ali se ispostavilo da "stara dama" ne želi da mu ispuni zahteve. Ipak, sada se pojavila nova opcija za "El Pistolera".

Kako prenosi španski "As", Atletiko iz Madrida je spreman da krene u napad na Suareza. Naime, Dijego Simeone ne želi da propusti šansu da u svoj tim dovede još jednog prgavog dokazanog golgetera, pored Dijega Košte, a pritom veruje da bi dovođenje Urugvajca imalo simboliku.

Podesćamo, pre sedam godina je David Vilja iz Barselone stigao u Atletiko i "jorgandžije" su odmah sa njim i Koštom u napadu osvojile titulu, pa se Čolo nada da bi sada mogla da bude ista situacija.

Suarez ima još godinu dana ugovor sa Barselonom, ali je potpuno jasno da i klub i on rade na tome da promeni sredinu. Ipak, ostaje pitanje da li su Katalonci spremni da ga prepuste jednom od dva najveća konkurenta za titulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading