MILOŠEVIĆ PRED PAKLENO GOSTOVANJE: Bod? Ne dolazi u obzir!

Autor:

Sport

29.08.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je Vojvodina jedan od najtežih rivala u Superligi i da će u sutrašnjem meču 6. kola obe ekipe imati svoju šansu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crno-beli u Novi Sad putuje posle pobede u prvom kolu kvalifikacija protiv letonskog RFS-a u četvrtak, dok je ekipa Nenada Lalatovića imala više vremena za pripremu i odmor, jer je poslednji susret odigrala prošle nedelje protiv Napretka u Kruševcu.

- Verujem da imamo argumente sa kojima ćemo sutra na teren. Čeka nas jedan od najtežih rivala u našoj ligi. Neće biti iznenađenja na terenu, dobro se poznajamo, igrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Sa te strane će mom stručnom štabu biti lakše, kao i ekipi, kada je poznavanje protivnika u pitanju. To je dobra stvar. Svesni smo i grešaka koje smo činili u prethodnom periodu. Probaćemo da iskoristimo dobru energiju posle pobede u kvalifikacijam za Ligu Evrope. Svesni smo da će biti teško, ali svesni smo da možemo da izađemo na kraj sa Vojvodinom ukoliko neke stvari odradimo kako treba- rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Milošević je istakao i da se ne bi zadovoljio jednim bodom u Novom Sadu, kao i da bi voleo da dve poslednje utakmice, u kojima su crno-beli poraženi od Vojvodine, izazovu dodatni motiv u sutrašnjem susretu.


Trener Vojvodine u najavi utakmice rekao da oba tima imaju podjednake šanse za trijumf.

- Ne bih se bavio brojkama. Obe ekipe imaju argumente da se nadaju najboljem sutra, što su pokazale u prethodnim utakmicama. Ne bih se bavio prognozama- rekao je Milošević.
RepublikaFoto: Starsport

Može li Sejduba Suma da odiigra 90 minuta u Novom Sadu?

- On vuče duži period tu povredu članka. Ritam za 90 minuta da li ima? To bih i ja voleo da znam. Od svih očekujem da sutra pruže svoj maksimum. Verujem da moji momci imaju motiv, i zbog protivnika sa kojim smo imali problema u proteklim utakmicama, i zbog činjenice da potom imaju tri dana slobodno, pa nas čeka pauze. Dakle od svih, pa i od Sume, očekujem da sutra pruže svoj maksimum tih 90 minuta. Sutra se vredi žrtvovati za dobar rezultat.


Meč između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe" igra se ove nedelje od 18.45.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading