ZVANIČNO: Ivić dobio društvo! Još jedan srpski trener u Čempionšipu

Autor:

Sport

29.08.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reding ima novog menadžera.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

Menadžer Votforda Vladimir Ivić više nije jedini srpski trener u Čempionšipu! Društvo će mu u drugom rangu takmičenja u Engleskoj praviti novi strateg Redinga - Veljko Paunović.

Čovek koji je sa klupe predvodio U20 reprezentaciju Srbije do titule prvaka sveta će na klupi Redinga zameniti Marka Bouvena, koji će preći, tačnije vratiti se, na mesto sportskog direktora.

- Sa ogromnim iskustvom iz igračke i trenerske karijere u Evropi i SAD, te dokazanim pedigreom u radu sa mladim i nadolazećim igračima i na domaćoj i na internacionalnoj sceni, uveren sam da Veljko može da ovaj klub podigne na viši nivo. Ugovor je potpisan posle veoma dugog i pažljivog razmatranja. A na sastanku smo videli da je Veljko izuzetan kandidata koji nas je momentalno impresionirao. Siguran sam da je pravi čovek za Reding. I oduševljen što smo ga doveli za trenera - kazao je Dai Jonge, vlasnik kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading