ISPLIVALO: Matić je ZBOG NJEGA napustio "orlove"

Autor:

Sport

29.08.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno kao dan.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Nemanja Matić je pre dva dana rekao "zbogom" reprezentaciji Srbije, a to je potom potvrdio i FSS, čiji sportski direktor Vladimir Matijašević nije uspeo da ubedi asa Mančester junajteda da promeni mišljenje.

Iako Matić nije želeo da govori o razlozima zbog kojih je napustio "orlove", a Fudbalski savez Srbije je istakao da je u pitanju želja da se prepusti mesto mlađima, čini se da to nije pravi razlog.

Naime, Sportski žurnal navodi da je u pitanju status Luke Milivojevića, odnosno nepozivanje kapitena Kristal Palasa u nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
SLIKA KOJU VIŠE NEĆEMO GLEDATI: Luka Milivojević i Nemanja Matić na treningu reprezentacije Srbije

Isti izvor naveo je da Matić nije mogao da pređe preko toga da, bez dileme, jedan od najboljih srpskih fudbalera nema mesta u reprezentaciji i da tu "nisu čista posla".

Navodno, kapiten Kristal palasa nije bio spreman da sedi na klupi, u mečevima sa Rusijom i Turskom, zbog čega se i zahvalio selektoru na planiranom pozivu. Automatski, Matić je ostao dosledan davno profilisanoj, ali doduše ranije nikad javno objavljenoj, solidarnosti sa Milivojevićem, navodi Žurnal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading