PENALTHO: Izraelac je NEUMOLJIV sa bele tačke

Autor:

Sport

28.08.2020

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Partizana još jednom sa 11 metara doneo pobedu crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho trese mrežu RFS-a sa bele tačke

Fudbaleri Partizana savladali su RFS u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Bibras Natho iz penala.

Izraelac je u Humsku stigao pre godinu dana i od tada je u crno-belom dresu postigao 14 golova, a veoma je interesantno da je čak osam, dakle više od pola, postigao sa bele tačke.

- Pred svaki penal je veliki pritisak jer hoću da pomognem timu. Golman svakako dobija jer ako odbrani super, ako ne ništa strašno I zato je više pridka na meni. Srećan sam što sam pogodio u poslednjih nekoliko penala - kazao je Natho o svojoj specijalnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho

Potom se osvrnuo na utakmicu sa letonskim predstavnikom.

- Veoma teška utakmica, oni su igali dobro, organizovano, dobri su bili taktički u defanzivi i dobro su se branili. Težak meč za prvo kolo, ali srećan sam što smo prošli . Oni su bili veoma dobro organizobani i sjajno su nas pokrivali. Međutim nekad je najvažnije dobiti sa tih 1:0. To je fudbal, nekad treba strpljenja i treba sačekati pravi trenutak za napad - zaključio je vezista "parnog valjka".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading