IVANOVIĆ EMOTIVAN NA RASTANKU: Partizan je druga dimenzija u odnosu na ostale

Autor:

Sport

28.08.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima poželeo plasman u Ligu Evrope i titulu.

RepublikaFoto: Twitter FK Partizan
Đorđe Ivanović

Dokorašnji fudbaler Partizana Ðorđe Ivanović oprostio se od kluba iz Humske.

Ivanović je u Partizan stigao iz subotičkog Spartaka, odigrao je 70 mečeva, postigao 17 golova i upisao osam asistencija.

Osvojio je dva trofeja u Kupu Srbije, a karijeru će nastaviti u Olimpiji iz Ljubljane.

- Jutros sam išao da se pozdravim sa saigračima i iskreno, nije mi bilo lako. To su momci sa kojima sam proveo dve i po godine u klubu, sa kojima sam od prvog dana delio i dobro i zlo. Mnogi od njih su mi postali veliki prijatelji i koliko god je ovaj rastanak samo fudblaski, ne moze da ne zaboli - rekao je Ivanović za klupski sajt.

 

Prisetio se Ivanović i svog dolaska u Humsku.

- Sećam se kada sam došao u Partizan, to je tada za mene bio jedan totalno drugi svet. Svi mislimo kada postignemo rezultate da smo uvek spremni i zreli za prelazak u jedan tako veliki klub, ali tek kada dođete, kada zakoračite na tu travnatu površinu, vidite da je to jedna druga fudbalska dimenzija - rekao je 24-godišnji igrač i dodao da su saigrači od prvog dana bili uz njega i kada je imao sumnje u samog sebe, vraćali su mu nadu.

- Bilo je mnogo lepih trenutaka, naših šala, zajedničkih putovanja, kafi... Zaista smo disali kao jedan. Sećam se kada sam postigao pet golova Vodojaži, to su šale bile danima. Na kraju Kupa Srbije sam proglašen i za naboljeg strelca.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Ivanović

Novi ofanzivac Olimpije zahvalio se svima u Humskoj, istakavši da je to jedan od najlepših perioda u njegovom životu.

- Mom Partizanu želim da osvoji titulu i uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Nema tu mnogo priče, oni žele i to mogu. Samo je pitanje trenutka kada će kockice da se poklope i da Partizan opet bude šampion. Zahvaljujem se svima u klubu, svima na SC Partizan -Teleoptik koji su 24 sata sa nama. Jedna od najlepših epizoda mog života! Hvala navijačima i ne zaboravite da je Partizan iznad svih - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading