NACIJA JE U ŠOKU: Evo šta Matić kaže o NAPUŠTANJU reprezentacije

Autor: Informer, Republika

Sport

28.08.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista odlučio da završi sa igranjem za nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić šokirao je Srbiju odlukom da završi reprezentativnu karijeru, a sada je i prvi put progovorio o tome.

Kraj Matićeve reprezentativne karijere je veliki hendikep za Srbiju koju u oktobru očekuje baraž za plasman na Evropsko prvenstvo, ali će "orlovi" definitivno bez asa Mančester junajteda krenuti u te bitke.

Ne želim da pričam o tome za medije. Nemam komentar na tu temu - kazao je Matić za Informer.

 

Takođe, izvor blizak dešavanjima u reprezentaciji je naveo da je direktor FSS Vladimir Matijašević već pokušao da ubedi Matića da promeni odluku, ali da od toga nema ništa.

- Nemanja je prelomio da ne želi više da igra za reprezentaciju i kako sada stvari stoje, neće se pojaviti na okupljanju reprezentativaca u nedelju. Uprkos mnogim lepim stvarima koje je doživeo u nacionalnom timu, bilo je i mnogo toga što mu je smetalo. Rekao je da nije zadovoljan kako se neke stvari u FSS rešavaju, ali nije hteo da ulazi u detalje. Matijašević ga je ubeđivao da ne donosi takvu odluku, ali on je uporno ponavljao da mu je dosta svega i ostao je pri svom stavu - rekao je sagovornik blizak FSS-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading