VIŠE OD MILION: Večiti PAPRENO kažnjeni

Autor:

Sport

28.08.2020

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona se još nije ni zahuktala.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa Večitog derbija

Fudbalski savez Srbije kaznio je Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu, i Zlatibor sa 1.550.000 dinara, odnosno nešto više od 13.000 evra.

Najveću kaznu dobila je Crvena zvezda. Šampion Srbije je kažnjen sa 600.000 dinara zbog toga što je posle pobede Partizana nad Napretkom zahtevala da sudija Danilo Grujić bude najstrože kažnjen zbog dosuđenog penala u korist crno-belih.

Sa 500 hiljada dinara kažnjen je Partizan i to zbog potpredsednika Vladimira Vuletića. Naime, ubrzo posle Zvezdinog zahteva da se Grujić Kazni, usledio je odgovor saopštenjem iz Humske, koje je lično potpisao Vuletić, a prema tumačenju Disciplinske komisije FSS, tu sve vrca od "kleveta" i "širenja neistina".

 

 

Potom, 300.000 dinara će u kasu Fudbalskog saveza Srbije morati da uplati Vojvodina, zbog vanredne konferencije za novinare sazvane posle remija sa TSC-om u Senti kada su zatražili izuzeće sudije Novaka Simovića.

Za kraj, kažnjen je i Zlatibor, sa 150 hiljada dinara. Novi član Superlige se na tapetu FSS-a našao zbog isključenja šefa stručnog štaba Predraga Ristanovića na utakmici sa Voždovcem. On je tada dobio crveni karton zbog zamerki na račun sudije Đorđa Maksimovića.

Takođe, postupak je otvoren i protiv Sloge iz Kraljeva i to zato što je za meč sa Kabelom na tribine pustila oko 250 ljudi, što je u suprotnosti sa preporukama u jeku borbe sa pandemijom koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading