SENZACIJA NA POMOLU: Mesijev otac stigao na pregovore, čeka se transfer!

Autor:

Sport

27.08.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Lea Mesija u Mančester siti sve je bliži i bliži.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Mesijev otac, Horhe,  stigao je u Mančester da bi pregovarao transfer svog sina u redove "građana" javljaju TyC i RAC1.

TyC je otkrio i kada je Mesi rešio da hoće da napusti Barselonu, što je klub potom potvrdio, a isti medij sada javlja da će Horhe otići na Etihad.

On će tamo tražiti dvogodišnji ugovor od Sitija, ali je još uvek nejasno da li će biti potrebno da klub sa Etihada plati obeštećenje Barseloni.

Mesi je u otvorenom ratu sa svojim klubom i ono što je tinjalo tokom cele sezone između njega i uprave, buknulo je posle poraza od Bajern Minhena u Ligi šampiona 8:2, ali i nakon gubitka titule u Španiji.

Kap koja je prelila čašu bio je razgovor sa novim trenerom Barselone Ronaldom Kumanom, koji je u telefonskom razgovoru rekao Mesiju da su "njegove privilegije prošlost", a Kuman je telefonski i Luisa Suareza praktično "oterao" iz kluba rekavši da više na njega ne računa.

Izvršni direktor Sitija Feran Sorijano veruje da će njegov klub uspešno uskočiti ponudom i angažovati Mesija besplatno, ali uz bogatu platu za argentinskog asa.

Za svaki slučaj, Sorijano je kontaktirao Mesija i njegovog zastupnika i rekao da će Siti moći da ga angažuje, čak iako Argentinac bude primoran da plati obeštećenje povrh milionskih nedeljnih primanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading