STIGLA NOVA PONUDA ZA SRBINA NA BERNABEU: Da li će ovo proći Italijanima?

Autor:

Sport

25.08.2020

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je i dalje zainteresovan za srpskog internacionalca Luku Jovića, ali i za još dvojicu njegovih saigrača iz Real Madrida - Braima Dijaza i Oskara Rodrigeza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Milan je spreman da izdvoji do 70 miliona evra za svu trojicu, pa nije baš sigurno koliko će takav aranžman proći.

Jović se ceni najviše u Realovom triju i za njega Milan izdvaja 40 miliona evra. Dvadeset dvogodišnji Srbin je za Real u prošloj sezoni dao samo dva gola, nije dobijao pravu šansu i minutažu i bio je neretko predmet kritika.

Olako je ocenjivan u španskoj javnosti kao promašaj, mada su iz tabora Zinedina Zidana i kluba uporno ponavljali da na njega računaju.

 

Ako to i jeste slučaj, onda verovatno neće dopustiti da olako izgube 20 miliona evra, budući da su samo Jovića lani platili Ajntrahtu 60 miliona evropskih novčanica.

Rosoneri u tom aranžmanu Oskara procenjuju na 20 miliona evra, a Dijaza na 10-15 miliona. Rodrigez je prošlu sezonu proveo kao pozajmljen igrač Leganesu, dok je Dijaz ovog leta želja još jednog kluba - Hetafea.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading