IVIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još jedan srpski trener u Čempionšipu

Autor:

Sport

25.08.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega je zagrizao Reding.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

Nedavno je srpski trener Vladimir Ivić klupu Makabija iz Tel Aviva zamenio Votfordovom, a uskoro bi mogao u Čempionšipu da dobiju društvo. Naime, izvori bliski Redingu navode da je ovaj londonski klub zainteresovan da na mesto menadžera dovede Aleksandra Stanojevića.

Trenutno, šef stručnog štaba Redinga je Mark Bouen, ali kako navode engleski mediji on bi mogao da se vrati na funkciju sportskog direktora, a da na njegovo mesto dođe bivši trener Partizana.

Naime, prema informacijama do kojih su došli Englezi, prvi razgovor između Stanojevića i Redinga je već obavljen, preko telefona, a drugi bi uskoro na isti način trebalo da se održi. Ukoliko i tada sve bude išlo po planu, srpski stručnjak bi krenuo put Londona na završne pregovore, u četiri oka.

Stanojević je prvi samostalan posao u karijeri imao u Sremu, a potom je vodio omladinsku reprezentaciju Srbije i Partizan, kada je ušao u srca navijača crno-belih. Posle toga, put ga je vodio u Dalijan Aerbin, Peking Guoan, Makabi Haifu, Peking BG, PAOK, Al Kadsiju i na kraju Peking Renhe.

U Pekingu je bio od decembra 2018. do jula 2019. godine, a na 18 mečeva u ligi je zabeležio tek četiri pobede i čak 12 poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading