DEKI SE KOCKA: Zvezda ima novog levog beka u Tirani

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

25.08.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković spremio iznenađenje Albancima.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Večeras od 20 časova, fudbaleri Crvene zvezde odigraće meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Tirane, u glavnom gradu Albanije. Šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković, je za taj susret spremio jedno veliko iznenađenje, u vidu rešenja na poziciji levog beka.

Naime, s obzirom na to da Milan Rodić nije u dobroj formi, a pritom i fizički nije najspremniji, verovatno se neće naći u protokolu, a ono što je interesantno, njegovo mesto neće zauzeti Marko Gobeljić ili Milan Gajić, saznaje Mozzart sport.

Naime, desnog beka bi trebalo da igra Gobeljić, a Gajić da ostane na klupi, dok bi uz levu aut liniju stajao Miloš Degenek.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek i Robert Levandovski u duelu

Ta priča "pije vodu" i zbog činjenice da je Stanković uvežbavao prethodnih dana štoperski tandem Pankov-Milunović, pa ima smisla da Degenek igra levog beka, pre nego da ostane na klupi.

Inače, Australijanac je u nekoliko navrata pokrivao tu poziciju, ali nikad u tako važnom meču kao što je večerašnji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading