ZANIMLJIVA IZJAVA: Oglasio se kapiten Tirane pred duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

24.08.2020

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idriz Batha, kapiten albanskog šampiona Tirane, komentarisao je duel protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: instagram.com/kftirona06
Navijači Tirane

Tirana dočekuje šampiona Srbije u utorak od 20 časova, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Batha se osvrnuo na politički momenat ovog fudbalskog duela.

- Ja ovo ne vidim kao politički rat ili nešto što ima veze sa nacionalizmom. Za nas je ovo samo fudbalska utakmica. Poštujemo ih kao tim. Oni su ispisali svoju priču i svi znaju ko su. Mi ćemo pokušati da maksimalno uživamo u utakmici i damo sve od sebe - izjavio je Batha.

Za razliku od prethodnih sezona, ove godine u kvalifikacijama se igra samo jedna utakmica, tako da revanša u Beogradu neće biti.

- Nadamo se dobrom rezultatu. Mi smo inferiorni u svim analizama koje su obavljene. Ali, fudbal je pokazao da svašta može da se desi za 90 minuta - dodao je 28-godišnji Albanac.

Utakmica će biti odigrana na stadionu "Er Albanija", projektu vrednom 85 miliona evra.


- Ja imam veću odgovornost u ovoj ekipi. Ne smem da dozvolim da me savladaju emocije. Ja sam iskusan igrač i ovaj nivo sam održao u više ekipa. Biti kapiten je čast i privilegija, to je posebno uživanje.

Batha očekuje pobedu.

- Nadam se da ćemo pobediti. Ko će postići pobedonosni gol nije bitno. Ja želim da dam gol na ovom meču, ali dobro izdanje ekipe je iznad svega - podvukao je kapiten Tirane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading