FINALE PROTIV BAJERNA MU JE BILO OPROŠTAJ: Zvezda PSŽ-a potpisuje za engleskog velikana

Autor:

Sport

24.08.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo sa "svecima" da se popne na krov Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar, Idrisa Gej i Tijago Silva primaju srebrne medalje

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva je u finalu Lige šampiona odigrao poslednji meč za "svece" u kojima je proveo osam godina, ali nije uspeo da osvoji elitno takmičenje.

Iskusni štoper (35) je u Pariz stigao 2012. godine iz Milana, a s obzirom na to da mu je ugovor sa "svecima" istekao, posle poraza od Bajerna se oprostio od kluba i okrenuo se sledećem koraku u karijeri, a to je engleska Premijer Liga.

Brazilac je prema informacijama sa Ostrva dogovorio jednogodišnju saradnju sa Čelsijem, pa će u dresu "plavaca" ponovo pokušati da se domogne Lige šampiona.

Osim u Čelsiju, Silva je mogao karijeru da nastavi još u Evertonu ili Laciju, jer su ga Karlo Anćeloti i Simone Inzagi zvali, ali njihova finansijska ponuda sigurno nije mogla da parira onoj koju mu je dao Frenk Lampard.

Podsetimo, Čelsi su ovog leta već pojačali Hakim Zijeh i Timo Verner, a očekuje se da na Ć"stamford Bridž" stignu još Ben Čilvel i Kai Haverc.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading