HOĆE LI SRBIN PONOVO "NA NOŽ"? Spartak okrenuo Nikolićevu Lokomotivu u velikom derbiju!

Autor:

Sport

23.08.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbi meču četvrtog kola ruske Premijer lige sastali su se Spartak i Lokomotiva. Domaćin je nakon preokreta slavio 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Ekipa Marka Nikolića povela je golom Murila Sekeira u 10. minutu, posle dodavanja Alekseja Mirančuka. Za domaće, najbolju šansu je imao Džordan Larson (31. minut), ali je loptu prebacio preko gola. Inače, Mirančuk se povredio u 33. minutu, pa je morao da napusti teren samo četiri minuta kasnije.

Ono što nije realizovao u prvom, uspeo je u drugom poluvremenu. Larson je izjednačenje Spartaku doneo u 53. minutu.

 

 

 

Kompletni preokret Spartaku doneo je Sobolev u 81. minutu. Crveno beli su nakon četiri odigrane utakmice ostvarili dve pobede i isto toliko remija, Lokomotivi je ovo prvi poraz u sezoni. Nakon dva uvodna trijumfa i remija.

U drugom duelu dana, Rostov je na gostovanju Ufi slavio minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je Hašimoto u 79. minutu. Domaćin je od 39. minuta imao igrača manje na terenu, pošto je direktan crveni karton dobio Krotov.

Nikolić nije bio baš sa oduševljenjem dočekan od strane pristalica Lokomotive, čak je u ruskim medijima bilo i nekih potcenjivačkih komentara na njegov račun. Iako je uveo tim u Ligu šampiona, moguće je da će ponovi biti na udaru tamošnje javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading