LOŠE VESTI ZA CRNO-BELE: Suma zabrinuo navijače Partizana!

Autor:

Sport

22.08.2020

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana petardirali su Inđiju u 5. kolu Linglong Superlige Srbije. Crno-beli su na ovom meču bili oslabljeni neigranjem povređenog Sejdube Sume.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Gvinejac nije bio ni u protokolu za meč, a razlog za to je problem sa povredom.

Suma je meč posmatrao sa tribina, a tamo mu se pridružio i Umar Sadik kada je napustio igru. Baš u tim trenucima, Asano je postigao treći gol i postavio konačnih 5:0.

– Zadovoljan sam rezultatom i momci dobro igraju danas – rekao je Suma, a prenosi Mondo.

On nije igrao zbog povrede zgloba i postavlja se pitanje hoće li biti spreman za četvrtak i meč protiv RFS-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

– Videćemo oko toga u ponedeljak, kako se budem osećao. Danas sam počeo da treniram, a sutra imam slobodan dan. Videćemo kako je moja noga. Problem je članak, ponovo ista povreda. Smeta mi – rekao je Sejduba Suma.

Sadik se Sumi pridružio u lepom raspoloženju.

– Nisam umoran, srećan sam jer vodimo 5:0! Posebno sam srećan zbog Asana, a on i dalje trči… Možda postigne još neki gol… – komentarisao je nigerijski napadač dok je utakmica u Humskoj još uvek trajala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading