LEGENDARNI NEMAC PROGNOZIRA: Sumnjam u glumca Nejmara, biće 4:1 za Bajern!

Autor:

Sport

21.08.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Bajerna Ditmar Haman kaže da zvezde Pari Sen Žermena mogu da naškode Bajern Minhenu u finalu Lige šampione (nedelja, 21.00).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

- Ono što mi se ne sviđa u vezi sa Pari Sen Žermenom jeste Nejmarova gluma, ali Bajern može da živi sa time u sredini terena. Ono što Bavarci moraju da urade jeste da spreče Nejmara s loptom u opasnim zonama, oko penala – tu je tehnički neverovatan i može da im napravi štetu. Bajern od starta mora da mu stavi do znanja da mu neće biti lako. Brazilac mora da dokaže da može da vodi tim do najveće titule, ja i dalje imam velike sumnje u vezi sa time - kaže Haman i dodaje:

- Takođe, moraju da spreče da se Mbape zaleti sa loptom u nogama, onda ga je neverovatno teško kontrolisati, o tome se mora misliti unapred. Osim njih dvojice, ne smeju da zaborave ni Di Mariju, on takođe može da napravi razliku, što se videlo u meču sa Lajpcigu. To su tri velike zvezde, brzi i tehnički sjajni igrači, ali lično, mislim da kao tim nisu harmonični kao što je slučaj sa Bajernom.

Zapravo, Haman je siguran da će njegov bivši klub izaći kao pobednik u nedelju.


- Mislim da PSŽ nije na Bajernovom nivou. Bili su dobri protiv Lajpciga, ali mislim i da je Lajpcig svojom igrom učinio da Tuhelov tim izgleda bolji nego što jeste. Po mom mišljenju, fizički nema spremnijeg tima od Bajerna, a to ne bi trebalo potceniti u finalu. Kladim se na čistih 4:1 za Bajern u finalu - zaključuje Haman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading