SRBIN BEZ IMALO RESPEKTA: Možemo da pobedimo bilo koga, pašće Inter!

Autor:

Sport

20.08.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gudelj uveren je da Sevilja može da pobedi bilo koga i kaže da očekuje dobar meč protiv Intera u finalu Lige Evrope u petak.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Nemanja Gudelj

Posle eliminacije Mančester junajteda, Nemanja Gudelj očekuje dobar meč i protiv Intera sa kojim će se Sevilja susresti u finalu Lige Evrope u petak.

- Igramo protiv tima koji ima kvalitet za Ligu šampiona i uvek ima želju da se bori za titulu u Italiji. Uvek smo znali da su dobri, a pokazali su to još jednom protiv Šahtjora u meču u kome su uradili sve što je trebalo da urade- rekao je Nemanja Gudelj.

- Svesni smo da imaju dobre igrače i da ćemo morati da odigramo najbolje što možemo ako želimo da pobedimo. Ali, takođe smo svesni svog potencijala i kvaliteta, igrača koje mi imamo. Siguran sam da će to biti dobra utakmica- dodao je srpski fudbaler.

 

- Možemo da pobedimo bilo koga kada igramo dobro, kada znamo kako smo dobro radili cele sezone i kada taktički pripremimo meč kako to obično radimo. Ako i sada sve to uradimo dobro, možemo da pobedimo bilo koga. Ako želiš da osvojiš Ligu Evrope, moraš da pobediš najbolje- zaključio je Gudelj.

Finale Lige Evrope igra se u petak, sa početkom u 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading