(FOTO) ALEKSANDRA JE ZASLUŽNA: Nejmar je na SRPSKOM proslavio ulazak u finale LŠ, a svemu što zna ga je naučila ova lepotica

Autor:

Sport

20.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna manekenka se druži sa Brazilcem.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandramoraca
Aleksandra Morača

"Ej, pazi sad ovo", uzviknuo je Nejmar (28) na čistom srpskom jeziku, a onda je počela ludnica u svlačionici PSŽ posle istorijskog ulaska u finale Lige šampiona u Lisabonu. Erupcija emocija preplavila je sve fudbalere "svetaca" nakon što su savladali Lajpcig sa 3:0 i plasirali se prvi put u meč u kojem će se u nedelju boriti za "ušati pehar", a najradosniji je bio upravo Brazilac.

Video u kojem najskuplji fudbaler sveta na našem jeziku, go iznad pojasa, u društvu Kilijana Mbapea izdaje komandu za početak delirijuma je samo u noći velikog slavlja na zvaničnom Tviter nalogu PSŽ pogledalo više od milion ljudi.

To što je progovorio srpski u najvažnijem trenutku otkako je stigao među Parižane svedoči da Nejmar često sluša naš jezik i da se njime koristi.

 

Ludnica u Parizu

Ulazak ljubimaca u finale Lige šampiona navijači "svetaca" proslavili su ludom feštom u Parizu. U sredu uveče u Gradu svetlosti gotovo niko, sa tek po kojom maskom, nije mislio o zaštitnim merama od korone, već su hiljade ljudi izašle na ulice pevajući i uzvikujući imena igrača PSŽ, a nisu izostale ni spektakularne bakljade.

Srpski telegraf otkriva od koga ga je naučio. Naime, naša blogerka i influenserka Aleksandra Morača, koja živi i radi na relaciji Beograd-Monte Karlo-Pariz, za naš list priča da je ona najverovatnije "kriva" što se Brazilac služi srpskim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@neymarjr

A post shared by ???? (@aleksandramoraca) on Oct 2, 2019 at 5:10pm PDT

Inače, njih dvoje su veoma bliski, navodno ne više od prijatelja, a Srpkinja je u februaru bila i gost na Nejmarovom rođendanu.

- Videla sam snimak, umrla sam od smeha. Simpatičan je. Moguće da je Nejmar od mene pokupio neke fore i naučio malo srpskog. Trebalo je i ja da budem na stadionu u Lisabonu, ali me je korona sprečila. Želim Nejmaru i momcima sreće u finalu u nedelju. Ja u ponedeljak putujem za Pariz i nadam se da ćemo zajedno slaviti titulu u Ligi šampiona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading