(FOTO) POVREDE MU UNAKAZILE KARIJERU, ALI LOVE IMA ZA TRI ŽIVOTA: Igra četvrtu ligu, a zarađuje više od dva miliona evra!

Autor:

Sport

19.08.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se Holgera Badštubera?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Badštuber u duelu sa svojim bivšim timom, Bajernom iz Minhena

Nemački fudbaler je do sada u  osvojio pet Bundesliga, bronzu na SP 2010. godine, a projektovala mu se velika fudbalska karijera.

Ipak, da to sprovede u delo sprečile su ga brojne povrede. On je trenutno fudbaler Štutgarta, koji je odlučio da ga prebaci u svoj rezervni tim, pa će nekadašnji fudbaler Bajerna i reprezentacije Nemačke narednu sezonu provesti u četvrtom rangu takmičenja.

Prošle sezone odigrao je 19 mečeva u drugoj ligi i pomogao je Štutgartu da se vrati u Bundesligu. Ipak, on tamo neće zaigrati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Holger Badštuber

Ako ništa drugo, bar finansijsko može da bude zadovoljan, jer će mu ostati plata od 2.500.000 evra godišnje što će ga verovatno učiniti najplaćenijim četvrtoligašem na svetu.

Voleo bi Štutgart da je se ratosilja. Ali sasvim je jasno da niko drugi 31-godišnjem centralnom beku neće ponuditi ni izbliza toliku platu. Teško i da će je se on sam odreći.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading