SVI PRIČAJU O FENOMANLNOM SRBINU: Primio "dva i po gola", odbranio 12! Miloševića zbog ovog žele iz svih krajeva Evrope

Autor:

Sport

19.08.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je tek na startu sezone fudbal u Kazahstanu stopiran zbog korona virusa, vratio se - a sve je uspeo da zaseni srpski golman Marko Milošević.

RepublikaFoto: youtube.com/screenshot - PFLK TV
Marko Milošević

Nekadašnji čuvar mreže Zemuna, Voždovca i Napretka je bio poražen u duelu sa liderom Kajratom, primio je tri gola - ali je i pored toga bio najbolji akter utakmice. A kada je takav slučaj, da golman od sa 3:0 poraženog tima bude najbolji na meču, onda se zna da je zaista bio vanserijski.

Bivši kapiten Zemuna je jedini zaslužan za to što njegov Kaspi u utorak nije oborio rekord prema broju primljenih golova na jednoj utakmici. Savladali su ga prvo iz penala, potom glavom, pa rukom - da, rukom, što sudija nije video, ali je pored toga sprečio čak dvocifren broj udaraca rivala. Tačnije, 12 odbrana imao je Srbin na golu člana kazahstanske elite.

U Kaspiju ne cvetaju ruže, gotovo da je Marko Milošević jedini koji je iznad potrebnog nivoa, a čelnicima ovog kazahstanskog kluba tek slede problemi. Gotov izvesno, srpski golman ovog leta napušta Aktau usled unosnih ponuda iz Rusije, Turske i centralne Evrope, što će izvesno biti nova muka Kaspija.

Ovaj klub ima četiri poraza iz isto toliko utakmica u novoj sezoni, a jedan dobar transfer u vidu dovođenja Miloševića iz Napretka im sigurno neće pomoći da ostanu u prvom rangu ako nastave ovako. Novom sjajnom utakmicom je Srbin ponovo skrenuo pažnju na sebe kod već zainteresovanih ekipa, te se očekuje da će uskoro promeniti sredinu.

Nešto slično je Milošević već proživeo braneći za FK Zemun u sezoni kada je tim iz Gornje varoši ispadao iz Superlige. Bio je kapiten ekipe i ubedljivo najbolji igrač, tada se nije opredelio za inostranstvo već polusezonu proveo u Kruševcu da bi ubrzo otišao u Kazahstan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading